KONSERTIT JA MUSIIKKITILAISUUDET

Laadukas ja monipuolinen konserttitarjonta on yksi osa seurakuntamme musiikkitoimintaa. Järjestämme vuoden aikana useita konsertteja, yhteislaulu- ja musiikkitilaisuuksia sekä kesällä kesäkonserttien sarjan.

* * *

To 2.8. klo 18 Kertomuksia kitaralla: Santeri Rautiainen. Kitaristi Santeri Rautiainen esittää konsertissaan teoksia, joissa puhuttelevat englantilainen melankolia, 1900- luvun hektisyys ja barokin julistava hengellisyys. Moniääninen kitara heijastaa kertomansa ajattomasti. Martin, J.S. Bach, Dowland, Britten. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

* * *

Ke 22.8. klo 18 Voi mikä riemu! - Naruset ja Kai-Jussi Jankeri Savitaipaleen kirkossa. Lauluja 10 vuoden varrelta.

* * *

Su 23.9. klo 15 Mauno Kuusisto "Kertokaa se hänelle" -juhlakonsertti. Tenorissimo: tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen, Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kannel, Iida Sinivalo, sello. Maksullinen.