KONSERTIT JA MUSIIKKITILAISUUDET

Laadukas ja monipuolinen konserttitarjonta on yksi osa seurakuntamme musiikkitoimintaa. Järjestämme vuoden aikana useita konsertteja, yhteislaulu- ja musiikkitilaisuuksia sekä kesällä kesäkonserttien sarjan.

Pe 30.11. klo 18 Virsipiiri PERUTTU!

* * *

La 1.12. klo 15 "Terve, oi joulu!" - laulajien joulukonsertti kirkossa. Sini Kouvosen lauluoppilaat ja Aino Juntunen esiintyvät. Vapaa pääsy.

Ti 4.12. klo 18
JOULUKONSERTTI
"Tulkoon joulu"

Savitaipaleen kirkossa ti 4.12.
klo 18

Jonna Imeläinen, laulu ja piano
Aino Juntunen, urut ja piano
Hanna Kakkonen, sello ja laulu

Savitaipaleen kirkossa "Tulkoon joulu" -joulukonsertti tiistaina joulukuun 4. päivä.  Joulukonsertissa esiintyvät sopraano Jonna Imeläinenpianisti-urkuri Aino Juntunen ja sellisti Hanna Kakkonen.

Joulukonsertin ohjelmistoon on valittu niin klassikkoja kuin harvemmin kuultuja joululauluja. Ohjelmassa mm. Sylvian joululaulu, A. Adamin Oi jouluyö, Caccinin Ave Maria, Carola Häggvistin Taivas Sylissäni sekä Satu Simolan Ajaton joulu. Joulukonsertissa esitetään laulumusiikkia niin soolona kuin triokokoonpanolla sekä sello- ja urkumusiikkia.

Tässä konsertissa kuullaan monipuolista osaamista kun kolme naiskanttoria yhdistävät taitonsa. Ensimmäistä kertaa Savitaipaleen kirkossa konsertoiva sopraano-laulunopettaja Jonna Imeläinen toimii Lemin seurakunnan kanttorina, Aino Juntunen toimii kanttorina Savitaipaleen kirkossa ja lappeenrantalaislähtöinen sellisti Hanna Kakkonen toimii kanttorina Vartiokylän seurakunnassa Helsingissä.

Ohjelma 10€. Konsertin kesto noin tunti.

* * *

Su 9.12. klo 16 Pettisten joulumusiikki kirkossa. Jouluista musiikkia laulaen ja soittaen esittävät Kari ja Anneli Pettisen perhe sekä basso Risto Savolainen ja urkuri Aino Juntunen. Vapaa pääsy.

* * *

Pe 14.12. klo 18 Jouluvirsien ilta srk-kodissa. Tule laulamaan niin suosituimpia kuin vähemmän laulettujakin virsikirjamme jouluosaston virsiä. Tilaisuus on samalla virsipiirin syyskauden päätös.

* * *

Su 16.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut kirkossa, Tapio Kilpiä ja Aino Juntunen. Tulkkaus viittomakielelle, Laura Kaskenpää.

* * *

Pe 21.12. klo 18 Konevitsa-kvartetin joulukonsertti kirkossa. Ohjelmamaksu 12 €.