KONSERTIT JA MUSIIKKITILAISUUDET

Laadukas ja monipuolinen konserttitarjonta on yksi osa seurakuntamme musiikkitoimintaa. Järjestämme vuoden aikana useita konsertteja, yhteislaulu- ja musiikkitilaisuuksia sekä kesällä kesäkonserttien sarjan. 

 
* * *
 
Kesäkuun iltamusiikit Rauhanlaakson kappelissa
 
 
To 7.6. klo 19 Romanttisia säveliä sellolla ja uruilla - Eeva-Maria Pykäläinen, sello ja Aino Juntunen, urut. Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10€ urkurahaston hyväksi.
 
To 14.6. klo 19 Virsien ja hengellisten laulujen ilta. Yhteislauluja sekä yksinlaulua: Maire Taalikainen ja Ilkka Rusanen. Vapaa pääsy.
 
To 28.6. klo 18.30 Uusien urkujen esittely ja konsertti klo 19: Aino Juntunen. Vapaa pääsy.
 
 
 
 
 
* * *
 
Kesäkonsertit Savitaipaleen kirkossa 
 
 
Su 15.7. klo 18 Laulumusiikin konsertti 'Yön lintu': Ida Wallén, mezzosopraano, Taru Ritavesi, piano. Sibelius, Strauss, Wagner, Pylkkänen. Maksullinen.
 
To 19.7. klo 19 Runon ja musiikin ilta. Suomalaisia runoja ja yksinlauluja: Tuula Heiskanen, Leena Hurskainen, Leila Kannelniemi, Ritva Koistinen ja Ritva Suutari, lausunta, Tommi Uimonen, laulu ja Aino Juntunen, piano. Vapaa pääsy.
 
To 26.7. klo 19 Seeli ja sello - Seeli Toivio soittaa J.S. Bachin soolosellosarjoja. Maksullinen.
 
To 2.8. klo 18 Kertomuksia kitaralla: Santeri Rautiainen, kitara.
 
Ke 22.8. klo 18 Voi mikä riemu! - Naruset ja Kai-Jussi Jankeri Savitaipaleen kirkossa. Lauluja 10 vuoden varrelta.
 
Su 23.9. klo 15 Mauno Kuusisto "Kertokaa se hänelle" -juhlakonsertti. Tenorissimo: tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen, Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kannel, Iida Sinivalo, sello. Maksullinen.
 
* * *