KONSERTIT JA MUSIIKKITILAISUUDET

Laadukas ja monipuolinen konserttitarjonta on yksi osa seurakuntamme musiikkitoimintaa. Järjestämme vuoden aikana useita konsertteja, yhteislaulu- ja musiikkitilaisuuksia sekä kesällä kesäkonserttien sarjan.

* * *

Aino-kanttorin vetämä VIRSIPIIRI aina parillisen viikon perjantaina, seuraava kerta pe 20.4. klo 18-19 srk-kodissa, tervetuloa!

* * *
 Su 6.5. klo 15 yksinlauluja ja duettoja sisältävä laulajien kevätkonsertti kirkossa. Vapaa pääsy.

Kirkkokuoron kevätkonsertti su 20.5. klo 15 kirkossa

Kesäkuun iltamusiikit Rauhanlaakson kappelissa

To 7.6. klo 19 Musiikkia sellolle ja uruille - Eeva-Maria Pykäläinen, sello ja Aino Juntunen, urut
To 14.6. klo 19 Lohdun ja toivon virsiä - yhteislaulua
To 28.6. klo 19 Aino Juntunen, urut

Kappelin iltamusiikkeihin vapaa pääsy, 7.6. ja 28.6. ohjelmamaksu urkurahaston hyväksi.

Kesäkonsertit Savitaipaleen kirkossa

To 19.7. klo 19 Runon ja musiikin ilta. Vapaa pääsy.

To 26.7. klo 19 Seeli ja sello - Bachia kynttilänvalossa: Seeli Toivio, sello. Maksullinen.

To 2.8. klo 18 Kertomuksia kitaralla: Santeri Rautiainen, kitara. Maksullinen.

Ke 22.8. klo 18 Voi mikä riemu! - Naruset ja Kai-Jussi Jankeri Savitaipaleen kirkossa. Lauluja 10 vuoden varrelta.

Su 23.9. klo 15 Mauno Kuusisto "Kertokaa se hänelle" -juhlakonsertti. Tenorissimo: tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen, Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kannel, Iida Sinivalo, sello. Maksullinen.