KONSERTIT JA MUSIIKKITILAISUUDET

Laadukas ja monipuolinen konserttitarjonta on yksi osa seurakuntamme musiikkitoimintaa. Järjestämme vuoden aikana useita konsertteja, yhteislaulu- ja musiikkitilaisuuksia sekä kesällä kesäkonserttien sarjan.

* * *

VIRSIPIIRI joka toinen perjantai srk-kodissa alkaen 13.10. Muut syksyn kokoontumiskerrat: pe 27.10., 24.11. ja 8.12.

* * *

Martinpäivän virsi-ilta pe 10.11. klo 18 kirkossa. Uskonpuhdistuksen ajan virsiä ja urkumusiikkia, Aino Juntunen.

* * *

Vesper pe 17.11. klo 18 Leena Saikkosella, Peltotie 1, virsikirja mukaan.

* * *

Ti 21.11. klo 18 Kirkkokonsertti: 100 vuotta mestareita - Harri Lidsle, tuuba, Miikka Kallio, piano. Sibelius - Järnefelt - Tsaikovski - musiikkia sadan vuoden takaa. Ohjelma 10 €, puolet tuotosta urkurahaston hyväksi.

* * *

Pe 1.12. klo 19 "Tähti se kulukeepi" - Tiernapojat saattelevat joulunajan tapahtumiin: vanha joulunäytelmä ja sen ympärille rakennettu iltamusiikki kirkossa.

* * *

To 14.12. klo 18 Urkuri Kalevi Kiviniemen joulukonsertti "Lintujen joulu" kirkossa. Ohjelma 10 €.