LAPSETJA PERHEET

"Pienet, suuret ihmiset, Taivaan Isä suojelet. Siunaa meitä kaikkia  kerhossa ja kotona."

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä.
Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

PÄIVÄKERHO

Päiväkerho on seurakunnan toimintaa 3-5-vuotiaiden lasten parissa.
Toimintaamme sisältyy hartaushetkiä. leikkiä, musiikkia, pelailua, luovaa toimintaa, laulu- ja satutuokioita sekä tietysti eväshetki. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen.
Ohjelmaamme rytmittävät kirkkovuoden pyhät sekä muut lasta lähellä olevat aiheet.
Kerhot ovat maksuttomia.

Syksyn kerhotoiminta käynnistyy 27.8. alkavalla viikolla. Ilmoittautuneille perheille lähetetään kirje tai sähköpostia kerhon alkamisesta.

PERHEKERHO

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka.
Ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen, lauluja ja leikkejä, askartelua yms. sekä tietysti eväshetki (lapsilla omat eväät) ja kahvittelu.
Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on ke 29.8. klo 10-12 seurakuntakodin alakerrassa.

Perhepäivä Säkniemessä la 25.8. klo 10-18. Ilmoittautuminen pe 17.8. klo 12 mennessä Eijalle 040 840 2551 tai eija. mielikainen@evl.fi. Päivä sisältää mm. hiljentymistä, leikkiä, askartelua, saunomista ja uimista. Ruokaraha aik. 10€, lapsi 5€, alle 4-v ilm. kerätään paikanpäällä.

MUU LAPSITYÖ
  • Savitaipaleen seurakunta onnittelee 1-3 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla ja 4-vuotiaiden kotona vierailee teologi.
  • Seurakunnassa järjestetään perhejumalanpalveluksia ja tapahtumia, joista informoidaan lehdessä, kerholaisten koteihin jaettavilla kutsuilla sekä seurakunnan kotisivuilla.
  • Kesällä järjestetään kesäkerho- ja leiritoimintaa.
  • Seurakunnan työntekijä vierailee noin kerran kuussa kunnan varhaiskasvatuksen ryhmissä.

Lisätietoja lastenohjaajilta: Eija Mielikäinen, puh.040 840 2551, eija.mielikainenATevl.fi tai
Riitta Turunen puh. 040 760 1006 (vain kerhoaikoina), riitta.turunenATevl.fi

kesäperhonen Luontotaidetta